in-brasov-tel
 • Recoltare Analize
  Recoltare Analize Recoltari Probe Biologice la domiciliul pacientului...
 • Asistenta Medicala la Domiciliu
  Asistenta Medicala la Domiciliu Serviciu Privat de Ambulanta disponibil 24 de ore din 24. Recoltari probe biologice.
 • Asistenta Medicala de Urgenta
  Asistenta Medicala de Urgenta Transport medical intern sau international asistat sau neasistat

Cursuri de Prim Ajutor

Apel One Med va propune instruirea personalului dumneavoastră în acordarea "Primului ajutor de bază", conform art.10 din legea 319/2006 Protecţia Muncii (SSM). Cursul are la baza prevederile din tematica şi manevrele de "Prim Ajutor" a paramedicilor SMURD din primul ajutor calificat, adaptate la "Primul Ajutor de Bază" ce se vor efectua de persoanele desemnate din Societăţile Comerciale sau Instituţii, până la sosirea Ambulanţei.Cursuri Prim Ajutor

Cursurile de instruire "Acordarea Primului Ajutor de Bază" au loc la sediul societăţii dumneavoastră sau al nostru, folosindu-se materialele moderne de prezentare, manechine, consumabile medicale etc.

Cursul se poate adapta şi specializa în funcţie de pericolele majore sau posibile din cadrul instituţiei dumneavoastră - Primul ajutor este ajutorul temporar oferit unei persoane rănite sau bolnave înainte de acordarea tratamentului medical profesionist.Cursuri Prim Ajutor

Cursuri de prim ajutorAcest ajutor în timp util, ce cuprinde tehnici medicale simple, este critic pentru victime, şi de multe ori, salvează vieţi omeneşti - Orice persoană poate fi învăţată să acorde primul ajutor, folosind echipamente medicale de bază. Cursurile în formarea abilitaţilor de prim ajutor ar trebui predate în şcoală, la locul de muncă, şi în general, ar trebui să fie învăţate de toată lumea, întrucât este obligatoriu pentru viaţa noastră modernă şi stresantă.

Servicii de medicina muncii

 • Oferim pachete personalizate in functie de numarul de angajati.
 • Consultatii, recoltarea probelor biologice si transportul acestora la laborator.
 • Serviciu de kinetoterapie cervicala
 • Ne deplasam personal cu echipamentul necesar la sediul companiilor.

Cauta In Site

Servicii oferite doar in baza unei programari prealabile

 • Consultatii cu medic la domiciliu +

  Apel ONE MED ofera masurarea TA (tensiunii arteriale), glicemiei, electocardiograma (EKG), pulsoximetrie (saturatia de oxigen), prescrierea de tratament efectuata de catre medic la domiciliul pacientului.
 • Tratament la Domiciliu +

  Administrare tratament medicamentos (injectii I.M, I.V., perfuzii) branule, pansamente, tatament pentru escare, sonde vezicale, mica chirurgie, recoltare analize.
 • Evenimente Sportive si Culturale +

  Asistenta medicala la competitii, manifestari sportive, manifestari culturale si sociale, hoteluri, targuri si expozitii
 • Ambulanta Privata +

  Transport medical intern sau international asistat sau neasistat, escorta medicala pentru pacientii care calatoresc si au nevoi speciale
 • Cursuri de Prim Ajutor +

  Vă propunem instruirea personalului dumneavoastră în acordarea "Primului ajutor de bază", conform art.10 din legea 319/2006 Protecţia Muncii (SSM)
 • 1

Despre Noi

Apel One Med ofera o gama de servicii complexe asigurate de personal calificat (medici, asistenti, ambulantieri) cu pregatire in urgenta prespitaliceasca si competente in medicina de urgenta. Apel One Med - ofera o gama de servicii complexe asigurate de personal calificat (medici, asistenti, ambulantieri) cu pregatire in urgenta prespitaliceasca si competente in medicina de urgenta.

Citeste tot